HOME | ZWEMMEN ABC | BABY/PUPPYZWEMMEN | AQUASPORT | PRIJZEN | OPENINGSTIJDEN | CONTACT | OVERIGE

Zomerregeling 2018

Hierbij doen wij u informatie toekomen i.v.m. de zomerregeling van 22 juli t/m 03 september 2017.

Let op: Vrijdag 20 juli en het weekend van 21 en 22 juli 2018 zijn we gesloten.

In deze periode moet u zelf uw zwemlessen inroosteren voor de 6 weken zomervakantie. Via de site “www.lesreserveren.nl” (niet via GOOGLE) kunt u gemakkelijk uw lessen reserveren.

Dit kunt u doen vanaf 09 juli 2018. De weken dat u met vakantie bent roostert u geen lessen in, de resterende lessen roostert u in de weken wanneer u niet met vakantie bent. In het totaal kunt u voor uw kinderen in de A6 en C- groepen 6 lessen en voor kinderen in de A10 en B-groepen 12 lessen reserveren.

Hoe moet u dit doen:

U logt in op de site “www.lesreserveren.nl” .U moet dan een gebruikersnaam invoeren: dit zijn de eerste drie letters van de achternaam van het kind en de geboortedatum. Ook wordt er een wachtwoord gevraagd: dit is de voornaam van het kind.

Voorbeeld: Peter Feenstra 28-05-2013 - gebruikersnaam wordt dan: fee28052013, het wachtwoord wordt dan: peter

Als u eenmaal bent ingelogd kunt uzelf het wachtwoord wijzigen, bij “uw gegevens bekijken”. Als het inloggen niet lukt, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Dan controleren wij de gegevens.

LET OP: U KUNT OOK LESSEN INPLANNEN BIJ SPORTSCHOOL EBERT IN DRACHTEN

Voor het plannen van lessen klikt u in het menu “nieuwe les plannen” aan. U klikt op een weeknummer waarin u een les wilt plannen. Nu kunt u ook bekijken hoeveel lessen u kunt inplannen. Klik nu op de dag dat u een les wilt reserveren d.m.v. op “Les Reserveren” te klikken. Nu moet u nogmaals op “Les Reserveren” klikken ter bevestiging. Nu is de les gereserveerd. Om geplande lessen te wijzigen klikt u op “Geplande lessen beheren”. Door op de rode kruis achter de les te klikken verwijdert u de les. Als er een groen vinkje staat kunt u de les niet meer wijzigen. Tot 5 dagen voordat de les begint kunt u dan nog de les annuleren.

U mag vanaf week 28 al 4 lessen inplannen en in week 29 weer 4 lessen enz.. U kunt per week maar 4 lessen inplannen, dit om te voorkomen dat het rooster te snel vol loopt. Vanaf week 30 kunt u dus alle lessen in 1 keer inroosteren (in de periode voordat de regeling begint). Als een les is gereserveerd en u komt niet dan bent u de les kwijt.

Tijdens de zomerregeling wordt er niet gezwommen op zaterdag en zondag. De zwemlessen zijn op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur (onder voorbehoud).

De vakantielessen kunt u dus naar eigen voorkeur spreiden over 6 weken.

Indien u echter al meteen de eerste paar weken van de vakantie weggaat, lijkt het ons raadzaam om van te voren alvast een paar lessen te bespreken voor wanneer u terug bent.

De contributie gaat gewoon door. Stopzetting van de lessen is om organisatorische redenen niet mogelijk.

Tip: U moet regelmatig in het zwemrooster kijken want er kan namelijk wel een geschikte tijd zijn vrijgekomen omdat iemand anders zijn/haar les heeft geannuleerd. Ook worden er door ons regelmatig nieuwe groepen toegevoegd.

Vanaf maandag 03 september 2018 gaan de lessen gewoon weer door zoals voorheen.


Met vriendelijke groet,


Sportschool Ebert

Heerenveen

Tel. 0513 - 610066

Drachten 0512 - 544944


SPORTSCHOOL EBERT - JAN MANKESLAAN 35 - 8442 HL - HEERENVEEN - TELEFOON: 0513 610066